18 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Febrer 2023

Avui us expliquem que Lloret de Mar treballa per atraure turisme irlandès. Irlanda compta amb 5 milions d’habitants dels quals molts d’ells venen de vacances a l’Estat Espanyol però pocs acaben venint fins a Lloret. Per tal d’atraure aquest mercat, els representants de la destinació han participat en un fira de turisme a Dublin, que […]

Avui us expliquem que Lloret de Mar treballa per atraure turisme irlandès. Irlanda compta amb 5 milions d’habitants dels quals molts d’ells venen de vacances a l’Estat Espanyol però pocs acaben venint fins a Lloret. Per tal d’atraure aquest mercat, els representants de la destinació han participat en un fira de turisme a Dublin, que ha tingut lloc a finals de gener. Lloret Turisme ha dut a terme reunions amb diferents operadors turístics com Sunway, el més important del país, que portarà turistes per primera vegada aquesta temporada a Lloret de Mar. Irlanda compta amb connexions a l’aeroport de Girona des dels 4 aeroports principals del país. Començaran a operar des de Dublín i Cork aquest mes d’abril. En el programa d’avui entrevistem la gerent de Lloret Turisme, Elizabet Keegan.

Donem dades del servei de canguratge, que ha atès una 20a d’infants durant el mes de desembre d’aquest 2022.

Anunciem que avui es tanca el pàrquing de la plaça Pere Torrent per unes obres d’il·luminació i pintura. Els abonats i concessionaris hi podran seguir aparcant, però els vehicles de rotació han de fer servir l’aparcament de l’estació de busos.

A la segona part, parlem del lloretenc Ígor Díez, qui participarà al Rally de Lloret com a copilot, fent parella esportiva amb el barceloní Albert Llagostera, a bord d’un Citroën Saxo.

Després expliquem que els directors dels museus marítims de Mataró, Cambrils i Sant Carles de la Ràpita han gaudit, aquest diumenge, de la Tirada a l’Art i han visitat el Museu del Mar de Lloret. Sabrem més detalls, parlant amb Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural.

I acabem amb un parell de propostes per al cap de setmana: una xerrada sobre comunicació personal amb Joanna Coll i una alta sobre mites per aprimar-se amb Carla Pitarch.

Darrers Programes