22.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Juliol 2021

L'informatiu matinal

El govern fa marxa enrere i l’oci nocturn haurà de tornar a tancar els espais interiors. A partir d’aquest divendres, i com a mínim durant quinze dies, els locals d’oci nocturn hauran de tornar a tancar els espais interiors. Sí que podran obrir els espais exteriors. El Govern català ha pres aquesta decisió per intentar frenar l’onada descontrolada de contagis que estan havent-hi, sobretot entre el jovent.

Avui volem saber com ha encaixat la notícia el sector de l’oci nocturn a Lloret. Per això entrevistem el seu representant, Richard Bentham.

Parlem amb l’alcalde, Jaume Dulsat, i coneixem tots els detalls del Lloret OutdoorSummer Festival, que inclou totes les activitats que es faran a l’aire lliure durant els propers tres mesos. Recordem que avui es fa una marató de vacunació per a persones d’entre 45 i 69 anys.

També avui, a les vuit del vespre, l’Ajuntament ha convocat una concentració de rebuig a l’assassinat del jove Samuel, víctima d’un atac homòfob. La concentració serà a la Plaça de la Vila i escoltem declaracions de la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez.

Escoltem, també, el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explicant que ja s’ha reobert al trànsit el carrer de l’Oliva, que ha estat tallat per obres els últims mesos.

En plana cultural destaquem dos actes. Parlem amb la cantant Beth, que aquest dijous obre la nova temporada del cicle Estiueja. L’actuació serà a les nou del vespre al Jardí de la Pau, al costat de Can Saragossa. I avançem que aquest dissabte s’estrena la visita guiada “Nabí”, als Jardins de Santa Clotilde. Els detalls els donarem amb declaracions de l’actor Joan Romà Ortiz.

Acabem el BDBH en plana esportiva per dues qüestions. D’una banda, parlem de gimnàstica rítmica perquè Alina Tarleva ha quedat segona en la modalitat de corda a la Copa Reina. D’altra banda, parlem del Club Futbol Sala Lloret que ha fitxat l’entrenador Dani Rovira, que ja va formar part del club fa anys. El tècnic substituirà el fins ara entrenador Joaquín Hernández.

Darrers Programes