6.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Juny 2021

L'infomatiu matinal

Avui dilluns destaquem que l’Ajuntament posa en marxa un nou servei de suport a la integració laboral. El nou servei, que es du a terme a través de la secció de Promoció Econòmica i del SOM (el Servei d’Ocupació Municipal), juntament amb la Fundación Adecco, s’adreça a persones en situació de vulnerabilitat.

L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat i facilitar el seu accés al mercat laboral i a empreses per donar suport al desenvolupament i la implementació de les seves polítiques de Diversitat i inclusió sociolaboral i el Pla de Responsabilitat Social Corporativa. Ampliem aquesta informació parlant amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Aquests dies, l’Ajuntament du a terme sessions de formació sobre les mesures de seguretat anticovid que cal aplicar aquesta temporada en una destinació turística com Lloret de Mar. Avui escoltem els representants dels hotelers, els restuaradors i els comerciants, Enric Dotras, Nino Gómez i Tico Alzina, valorant la importància d’aquesta formació.

Anna Sabariego ha revalidat el títol de campiona d’Espanya en el campionat estatal de natació adaptada que s’ha celebrat a Lloret aquest cap de setmana. L’escoltarem i també escoltarem a un representant de l’organització per saber com ha anat tot plegat. Les valoracions són molt positives.

També en clau esportiva, repassem la resta de resultats del cap de setmana de les competicions que encara no han acabat.

En plana cultural, parlem del Teatre de Lloret, on aquest dissabte hi haurà un espectacle de flamenc. Entrevistem la bailaora Carolina Villegas, que estrena el seu primer espectacle. Ella mateix ens en dona tots els detalls.

L’estudiant lloretenca Polina Nam, del Batxillerat Artístic de l’institut Coll i Rodés, ha guanyat un premi per poder il·lustrar la guia Cler d’hivern. Ho expliquem.

Finalment, ens fem ressò de la presentació del llibre “El dia que vaig marxar”, del reconegut periodista Albert Om.

Darrers Programes

Ple Municipal 29 Novembre 2021

Lloret Esportiu – 29 Novembre 2021