11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Març 2023

Avui us comentem les paraules de Jaume Dulsat, que afirma en el darrer ple com a alcalde que “la feina de la meva vida és la que deixo enrere”. Jaume Dulsat ha renunciat a l’alcaldia de Lloret de Mar entre llàgrimes, després de gairebé vuit anys de mandat. Ha estat en un ple extraordinari, aquest […]

Avui us comentem les paraules de Jaume Dulsat, que afirma en el darrer ple com a alcalde que “la feina de la meva vida és la que deixo enrere”. Jaume Dulsat ha renunciat a l’alcaldia de Lloret de Mar entre llàgrimes, després de gairebé vuit anys de mandat. Ha estat en un ple extraordinari, aquest dilluns. Marcat per les paraules emotives per part de tots els grups municipals, així com del mateix Dulsat. Per començar el seu parlament, el fins ara alcalde ha volgut deixar ben clar que el motiu que l’ha portat a deixar el càrrec és estricament professional i, d’aquesta manera, ha negat que sigui una estratègia política. Jaume Dulsat també ha reconegut que la seva intenció era plegat del tot, però per calendari li han recomanat que aguanti com a regidor sense retribució fins que acabi el mandat. En el programa d’avui l’escoltem, així com a la majoria de portaveus municipals.

L’Ajuntament de Lloret aprova el circuit d’actuació per a l’atenció a dones en situació de violència masclista. Ho comentem amb la regidora Jennifer Pérez, a qui preguntarem també per les Tardes Rainbow.

A la segona part, recordem que avui tindrem el plaer de poder riure en persona amb la genial Eva Cabezas, amb el seu monòleg CURVY al Teatre, amb motiu del 8M.

De cara a demà, a més dels actes institucionals del Dia de la Dona, hi ha donació de sang a l’institut-escola, amb la col·laboració dels alumnes de 4rt de Primària.

A més, aquest dimecres s’organitza un taller de defensa personal per a dones al Rocagrossa, amb el club Kintsuji Dojo.

De cara a dijous, trobem una xocolatada solidària a la llar d’infants ELS POPS que recollirà fons per investigar el càncer infantil.

Darrers Programes