7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Novembre 2022

L'informatiu matinal

Avui comença la World Travel Market de Londres, considerada la fira més gran del món. Lloret de Mar no es perd mai la World Travel Market, una fira molt marcada en l’àmbit mundial perquè permet conèixer les novetats de cara a la següent temporada. La fira comença avui i s’allarga fins dimecres. Seran tres dies intensos per promocionar la destinació i per descobrir com ha evolucionat la indústria turística. De la 43a edició de la World Travel Market, en parlem amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

El sindicat Metges de Catalunya lamenta que els ajuntaments de la Selva marítima no hagin fet pressió en contra de les retallades que s’han anat aplicant a l’Hospital Comarcal de la Selva els últims anys. Unes retallades que, segons el sindicat, provoquen un deteriorament progressiu del centre. Avui recollim l’opinió de la regidora de Salut de Lloret, Jennifer Pérez.

Com cada dilluns dedicarem uns minuts als esports per repassar els resultats del cap de setmana.

Amb la presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya contra el Càncer, Cristina Pané, sabem com va anar, dijous passat, la 15a edició del Sopar de Dones Solidàries.

La lloretenca Chloe Sugrañes, de 9 anys, ha participat en el calendari solidari dels Bombers. Ha estat després d’haver estat ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu fa un parell d’anys. L’escoltem a ella mateixa i també parlem amb la seva mare, l’Esther Sugrañes. 

Parlem, també, amb Salvador Pujós, del Casal de l’Obrera, perquè aquest cap de setmana oferiran l’obra “Lloret Km 0”. Serà al Teatre municipal. Hi haurà una funció dissabte, a les nou de la nit, i una altra diumenge, a les sis de la tarda.

Darrers Programes