7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Després d’un any i mig tancat, aquesta propera nit reobre l’oci nocturn.

El Govern ha anunciat la reobertura dels locals d’oci nocturn aquesta nit de dijous a divendres, a les portes d’un cap de setmana llarg, ja que per a molts hi haurà el pont del Pilar.

Això sí, hi haurà certes mesures: l’aforament serà del 70%, caldrà portar mascareta i per entrar s’haurà de presentar el passaport covid o acreditar que s’han realitzat una prova diagnòstica Covid amb resultat negatiu. Avui valorem la notícia amb la FECASARM, la patronal de l’oci nocturn. Parlem amb el secretari general, Joaquim Boadas.

Aquesta tarda es presenta a Lloret el llibre “La fàbrica de turistes”, de Ramon Aymerich. L’acte l’organitza l’associació Socialistas por Lloret. Per saber què han preparat, exactament, entrevistem una membre de l’agrupació, María José Linares.

Parlem, també, amb Eulalia Corralero, fundadora del moviment de les Kellys, que participarà en el debat que es farà amb motiu de la presentació d’aquest llibre.

Amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, comentem que aquest cap de setmana s’han programat diferents activitats als equipaments del MOLL (el Museu Obert de Lloret) per commemorar les Jornades Europees de Patrimoni.

L’última part del BDBH d’avui la dediquem al teatre, perquè aquest cap de setmana hi ha dues representacions programades. D’una banda, demà es podrà veure l’obra “Els Gossos”. En parlem amb una de les actrius, Mercè Arànega.

D’altra banda, diumenge a la tarda hi ha una doble funció infantil, titulada “Prometeu”. En comentem els detalls amb el dramaturg, Àlex Serrano. A més, parlem amb Paco Moreno, de La Caravana de les Arts, perquè la companyia oferirà, per primera vegada, una guarderia per a pares i mares, ja que a l’espectacle només podran entrar-hi els més petits.

Acabem recordant que, també al teatre, aquesta nit s’inaugura una nova temporada del Cineclub Adler, amb el curtmetratge LA VOZ HUMANA de Pedro Almodóvar.

Darrers Programes