10.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Octubre 2022

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret acull aquest cap de setmana el congrés de plogging, la trobada internacional de policies i el festival Montphoto. Comencem amb el plogging, una modalitat nova que combina la pràctica esportiva amb la recollida de residus del medi natural. És el primer esdeveniment internacional que compartirà experiències en diferents llocs […]

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret acull aquest cap de setmana el congrés de plogging, la trobada internacional de policies i el festival Montphoto. Comencem amb el plogging, una modalitat nova que combina la pràctica esportiva amb la recollida de residus del medi natural. És el primer esdeveniment internacional que compartirà experiències en diferents llocs del món les quals contribueixen amb l’esport a millorar la salut del planeta.  La trobada -que s’allarga dos dies- compta amb un seguit de debats (amb joves, empreses, entitats i institucions), els quals es complementen una neteja a la platja de Fenals, simultània en diferents ciutats del món.  Aquesta activitat s’ha previst demà dissabte, a partir de les 10 del matí, amb la participació, entre d’altres, dels Mossos d’Esquadra. L’Ajuntament fa “una crida” als clubs esportius perquè participin al Plogging Day.

Avui també expliquem que l’equip del Síndic de Greuges serà el proper dilluns a Lloret.

Que la generació nascuda el 1947 i que per tant tenen o fan 75 anys surten d’excursió a l’Empordà d’aquí a uns dies. Ho explica una de les organitzadores, Juani Faro.

Ens fem ressò de la nova temporada d’activitats de l’associació de dones Aurora, la qual s’ha presentat aquest dijous, així com dels partits del cap de setmana.

Després xerrem una estona amb el regidor i la directora del Teatre. Amb Albert Robert i Amaranta Gibert parlarem de les novetats de la temporada, com el servei de canguratge.

Darrers Programes