14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar acull avui una delegació dels participants del festival Terres Check-in, el primer festival internacional de cinema sobre serveis turístics. L’organitzen la Fundació Climent Guitart, la Fundació Jordi Comas Matamala, el CETT i l’entitat Terres i va arrencar ahir a Barcelona amb l’entrega de premis a les millors propostes audiovisuals del sector turístic.

Avui, una delegació dels participants seran a Lloret per conèixer de primera mà el Lloret Film Office i diferents espais on sovint es fan rodatges aquí al municipi. I el festival tancarà demà, a Tortosa. Per saber què s’ha preparat per a la jornada d’avui, parlem amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

Dilluns ja vam explicar que començava el curs escolar per a infantil i primària. Doncs avui expliquem que s’inicien les classes a secundària, batxillerat i a la majoria de cicles formatius. I escoltem els directors dels instituts Coll i Rodés i Rocagrossa per saber com afronten el nou curs.

Entrevistem la presidenta de l’associació de puntaires de Lloret, Rosa Clota, per conèixer tots els detalls de la trobada que organitzen aquest diumenge, per la Diada Nacional de Catalunya. Serà la 20a edició.

El Xino-Xano presenta una novetat destacada a la marxa de les Platges d’aquest any: el recorregut serà circular, amb sortida i arribada a la platja de Lloret. En parlem amb un membre de l’entitat, Carles Carbonell.

En plana esportiva, avançem que el Bàsquet Lloret organitza, el cap de setmana del 17 i 18 de setembre, la segona edició del Memorial Felipe Cerro, un torneig de pretemporada per a les categories cadet i júnior. Escoltem el director esportiu del club, Marc Ciurana.

Darrers Programes