9.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Abril 2021

L'informatiu matinal

Avui destaquem que Càritas de Lloret compta amb un nou Rober, per donar roba a les persones necessitades. El servei serà integral i també s’oferirà suport emocional als usuaris i sessions de formació per tal que totes aquestes persones puguin rebre coneixements per part de professionals.

El nou Rober s’inaugura el pròxim dimecres, 14 d’abril. Està situat al carrer Sènia del Rabic, al local que ocupava l’antiga papereria Alchi, a l’edifici del Mercat Municipal. L’espai, que s’ha adequat gràcies als pressupostos participats, compta amb una planta baixa, on hi haurà exposada la roba procedent de donacions, que estarà seleccionada i classificada per persones voluntàries.

A més, també hi ha un altell amb dues sales. En la primera sala hi ha un petit magatzem, on es guardarà la roba de fora de temporada, mentre que la Sala 2 es destinarà a activitats de dinamització i formació professional com sessions de costura o relacions amb l’entorn.

Ampliem la informació entrevistant a la presidenta de Càritas Parroquial, Lucía Echegoyen i a la regidora de Benestar i Família. Arantxa Jiménez.

Expliquem que Lloret de Mar té previst rehabilitar i ampliar el Cementiri. Es tracta d’una de les actuacions que es duran a terme després de la modificació de crèdit que es va aprovar en el darrer ple. Sabem quines seran aquestes reformes amb el regidor del Cementiri, Eduardo López.

Amb la modificació de crèdit, també es faran reformes de millora en diversos equipaments esportius, com és el cas del camp de futbol i del Pavelló d’El Molí. Coneixerem quines seran les actuacions que es duran a terme. Entrevistem la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany.

També volem explicar que, malgrat les noves restriccions que a partir de demà ens fan tornar al confinament comarcal, la Lloretrail d’aquest diumenge es podrà celebrar amb total normalitat i els participants de fora de La Selva també podran venir. Ho ha confirmat el president de La Sansi, José Luís Blanco.

Parlem de la funció “Bajo Terapia”, que es representarà aquest diumenge al Teatre de Lloret, a càrrec de la companyia lloretenca Corset Teatre. Serà un espectacle solidari, en què els diners recaptats es destinaran al Banc dels Aliments. Entrevistem la directora de l’obra, Núria Domingo.

Darrers Programes

Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....
Tots els esports del municipi

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA