25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Abril 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que els alumnes del Pompeu Fabra fan de guies dels infants ucraïnesos. L’arribada dels infants ucraïnesos ha creat un nou càrrec a l’escola Pompeu Fabra. Són els alumnes que fan de guia i acompanyen, en tot moment, aquests nens i nenes desplaçats des d’Ucraïna. Els ajuden a situar-se al nou centre i els ensenyen paraules bàsiques per comunicar-se. N’hem conegut dos, de 4rt de Primària. Són l’Eloi Cotano i l’Elissa Magati, a qui escoltem en el programa d’avui. Es tracta d’una figura molt important, que ajuda els infants desplaçats a sentir-se més acollits a Lloret.  I és que aquest mes de març han arribat prop d’una vintena d’infants ucraïnesos al Pompeu Fabra. La majoria fan 4rt i això ha obligat a obrir una nova aula. Sentim l’Isabel Miranda, cap d’estudis del Pompeu, i Ruben Fernandez, tutor de 4rt D.

Avui escoltem els alumnes del Batxillerat Artístic, que han exposat les seves obres a la Biblioteca al voltant del concepte de la VIDA i l’art.

Després, obrim plana esportiva per repassar tots els esdeveniments i partits del cap de setmana: des de la cursa de l’Institut-escola, la trobada d’atletisme, el globasket o la Lloret Cup d’handbol.

A la segona part, repassem l’agenda del cap de setmana, que ve carregada. Des d’una xerrada sobre arquitectura i biologia, a una obra de teatre amb pallasses dones, fins a la festa Holi de Fenals o la celebració del Diumenge de Rams amb el Xino Xano repartint llor i recuperant aquesta tradició.

Darrers Programes