17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Agost 2022

Iniciem la setmana explicant-vos que el Water World s’ampliarà en el propers dos anys. L’ampliació del Water World fa un pas endavant. En el ple de l’1 d’agost, l’ajuntament va modificar el pla general, el POUM, per permetre que el parc aquàtic es faci més gran. En concret, incorporarà una zona infantil i un tobogán […]

Iniciem la setmana explicant-vos que el Water World s’ampliarà en el propers dos anys. L’ampliació del Water World fa un pas endavant. En el ple de l’1 d’agost, l’ajuntament va modificar el pla general, el POUM, per permetre que el parc aquàtic es faci més gran. En concret, incorporarà una zona infantil i un tobogán nou, amb una inversió prevista de 5 milions d’euros. Les noves traaccions han d’estar fetes entre el 2024 i 2025. En el programa d’avui, ampliem la informació entrevistant el director del parc aquàtic, Julià López Arenas, a qui li preguntarem també com està anant la temporada actual.

També ens fem ressò de la donació extraordinària de sang aquest divendres, 12 d’agost, a Lloret de Mar. El banc de sang i teixits de Girona posarà un bus al passeig marítim, en horari de tarda, de les 5 a les 9. En parlem amb una de les organitzadores, Meritxell Casacuberta.

Tot seguit sabem com ha anat el 19è clon festival, que dissabte va posar punt i final amb el tribut als Mecano. Les valoracions, amb el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernandez.

A continuació, fem un apunt esportiu. La lloretenca Agustina Talasimov ha competit aquests dies amb la Selecció d’Uruguai absoluta de bàsquet. Ho ha fet en el campionat Sud-americà femení, en què el combinat uruguaià, que tornava a la cita després de sis anys d’absència, ha finalitzat en el setè lloc.

Darrers Programes