11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Febrer 2021

Avui comencem amb la notícia que entren en vigor les noves mesures per la Covid-19. De les noves mesures, el més destacat és que el confinament passa de ser municipal a ser comarcal i que els bars i restaurants poden obrir dues hores més al dia: una hora en el torn de l’esmorzar i una hora en el torn del dinar.

Escoltem la valoració que en fa l’alcalde, Jaume Dulsat, que apela a la gent a la responsabilitat i també els demana paciència. Recorda, l’alcalde, que anem millorant de mica en mica però que si ens relaxem podríem fer un gran pas enrere.

També escoltem el director de la Piscina, Ricard Salinas, per saber com valora l’afectació de les noves mesures, que també tenen incidència en els gimnasos: podran tornar a obrir les seves sales tancades, però amb el 30% de l’aforament.

La valoració dels altres sectors afectats les coneixerem en els propers dies.

Seguim parlant de la pandèmia per explicar que els usuaris i professionals de l’Hospital Sociosanitari de Lloret i la Residència Asil Nicolàs Font ja han rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. S’ha administrat aquest dissabte al matí, a un total de 105 persones.

Amb les restriccions per la pandèmia, moltes entitats han hagut d’adaptar la seva oferta per adreçar-se a un públic únicament local. N’expliquem diferents exemples, com les sortides amb caiac o les excursions de senderisme, i escoltem a l’Ariadna Pallars, del Golf Lloret.

Fem un repàs dels actes electorals que hi ha hagut aquest cap de setmana a Lloret en el marc de la campanya per a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge. Hi ha hagut actes del PDeCAT, En Comú Podem i Junts per Catalunya.

També fem un resum de com ha anat la 8a edició del Rally Lloret de Mar, que es va disputar divendres i dissabte. Els guanyadors han estat Eduard Pons -a aqui escoltarem- i Cándido Carrera, però també escoltem les valoracions que en fan els participants lloretenc, el guanyador de la categoria de Regularitat, l’organització i l’Ajuntament de Lloret.

També en plana esportiva, expliquem que el Lloret d’hoquei patins va empatar a 2 contra el Mataró.

I per acabar, en clau cultural, volem remarcar que “Narciso” i “Pilar”, els curtmetratges de la lloretenca Meraki Films Productions, han guanyat dos festivals de cinema. En el cas de Narciso, el premi és en la categoria LGTBQ+ del Cult Movies Internacional Film Festival; mentre que Pilar va ser guardonat al Hollywood Internacional Golden Age Festival de Los Ángeles.

Darrers Programes

Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....
Tots els esports del municipi

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA