15.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Febrer 2023

L'nformatiu matinal

Avui parlem de les obres a l’antiga caserna de la Policia Local, que ja han començat. Les obres han de convertir l’antiga caserna de la Policia Local en les noves dependències municipals de Promoció Econòmica i Comerç.

El govern municipal assegura que el departament de Promoció Econòmica ha crescut molt i per això cal que tingui un bon espai i, sobretot, totes les activitats i serveis centralitzats en un mateix punt. El cost dels treballs d’adequació de l’edifici és d’uns 444.000 euros. En parlem detalladament amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Aquest divendres hi ha espectacle del Lloret Espai Off, al restaurant El Trull. L’obra és “Un segundo bajo la arena” i les entrades ja estan exhaurides. Ho valorem amb el responsable d’esdeveniments d’El Trull, Ferran Rafa, i amb un dels dramaturgs de l’espectacle, Àlex Solsona.

Entrevistem el director lloretenc Greoor Macoli, ja que ha començat a fer realitat el seu primer llargmetratge, titulat “Rojo carmín”.

De l’agenda cultural, encara tenim un altre tema: aquesta tarda el periodista Ramon Vilaró presentarà a Girona el seu llibre “Dainichi. La epopeya de Francisco Javier en Japón”.

De la cultura, saltem als esports: parlem del Rally de Lloret, que es disputarà aquest divendres i dissabte, amb 145 equips inscrits.

També parlem del Judo Nova Unió, que organitza aquest diumenge tres activitats: al matí, el Campionat de Catalunya de Sambo, en categoria absoluta, i el Lluitador de Ferro, per a etapes de promoció. A la tarda, es farà un curs de Nivell 1 de Sambo. Ens ho explica el president del Judo Nova Unió, Marc Dailos.

Darrers Programes