24.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Gener 2021

Avui ens fem ressò que comença a Catalunya la Marató de Donants de Sang, amb l’objectiu d’aconseguir 10.000 donacions en una setmana. “Donar sang és una altra pel·lícula”. Sota aquest títol es posa en marxa la Marató de Donants de Sang, que es farà entre el 8 i el 15 de gener als principals hospitals de Catalunya. Aquest any, la temàtica escollida per a la campanya és el cinema.

L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang en una setmanes. I és que, actualment, només hi ha reserves per als pròxims cinc dies, quan el nivell òptim és el doble. A mes, amb la pandèmia, hi ha una necessitat excepcional de plasma. Seguint la temàtica, la campanya està ambientada en el cinema. Va acompanyada per tràilers de pel·lícules que recreen històries reals de donants de sang, amb una important càrrega emotiva. En total, hi haurà tretze hospitals habilitats per a la campanya. A les comarques gironines, es podrà donar sang a l’Hospital Josep Trueta, a Girona. Ampliem la informació amb Meritxell Casacuberta, promotora del Banc de Sang i Teixits.

Expliquem que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre temporalment les visites als pacients ingressats en els hospitals de Blanes i Calella per l’empitjorament de les dades de la pandèmia.

Ens fem ressò del nou taller de dansa oriental que ofereix l’Associació de Dones l’Aurora. Es farà de manera virtual i anirà a càrrec de l’artista Cristina Catalán. Parlem amb ella per conèixer els objectius de l’activitat i com es poden fer les inscripcions.

En plana esportiva, expliquem que la vuitena edició del Rally de Lloret comptarà amb gairebé 140 participants. Les inscripcions ja s’han tancat i tot està a punt per a l’inici de la competició, programada pel 5 i 6 de febrer. Entrevistem el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Acabem entrevistant el regidor de Comunicació, Xavi Flores, per fer un balanç de les dades que han generat la pàgina web i les xarxes socials de NRLL al llarg de l’últim any.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA