17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Juliol 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar impulsa el segell Little Foodies per acreditar els establiments que ofereixen una restauració infantil de qualitat. De moment, 20 establiments, entre hotels i restaurants, han obtingut l’acreditació, impulsada per Lloret Turisme i la Fundació Alícia, i destinada a atraure el turisme familiar. L’auditoria té en compte que l’oferta sigui bona, sana i sostenible. Ahir es va presentar el nou segell al restaurant Velamar i vam poder parlar amb les dietistes i nutricionistes de la Fundació Alícia i també amb la gerent de Lloret Turisme i amb l’alcalde de Lloret. Avui els escoltem.

Expliquem que, a partir d’aquest divendres, Lloret de Mar tindrà en funcionament totes les zones blaves i verdes del municipi, per aquests mesos d’estiu. Escoltem les declaracions del regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Aquest diumenge el Club Natació Lloret durà a terme la travessia nedant a la badia de Lloret, que per segona vegada portarà el nom de Yasuji Fusano. En parlem amb detall amb la presidenta de l’entitat, Olga Valls.

La Piscina municipal acull avui, durant tot el dia, la campanya Mulla’t per l’Esclerosi. Arreu es fa diumenge, però aquí Lloret s’ha traspassat a avui per motius d’agenda. Escoltem la representant de la Fundació a la vila, Maria Galera, que anima tothom a participar en la iniciativa solidària.

El Club Marina Casinet organitza per aquest vespre un sopar-concert davant de la seva seu, al passeig Verdaguer. Escoltem les paraules de Jordi Molina, que actuarà amb el seu quintet en un concert obert a tothom, i també entrevistem el president del Casinet, Joan Domènech, per saber tots els detalls de l’esdeveniment.

Aquest dissabte, hi ha audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona. Recordem que aquest estiu les sardanes a la fresca es tornen a fer podent ballar i a la Plaça de la Vila.

També parlem dels gegants de Lloret, que des d’avui i fins diumenge participen a una trobada de gegants d’arreu de l’Estat a Burgos.

En plana esportiva ens fem ressò de la participació de quatre esportistes del Club Atletisme Lloret La Selva en la Final del Campionat de Catalunya. Son Bakr El Asri, Marek Egusquiza, Marc Domènech i Talaku Reynolds. Escoltem les declaracions de l’entrenador Àngel Mullera.

Darrers Programes