9.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Juny 2021

L'informatiu matinal

Arranquem aquest dimarts explicant-vos que 200 alumnes comencen avui la selectivitat a Lloret de Mar. Les proves d’accés a la universitat comencen avui i un dels municipis que repeteixen com a seu respecte de l’any passat és Lloret de Mar. En concret, l’institut Coll i Rodés, que torna a acollir la selectivitat, descentralitzada per evitar aglomeracions. El primer dia de les proves és aquest dimarts. Aquí, a la vila, la faran 200 alumnes. Dels quals, més de 120 són de Lloret, la resta de Tossa i Vidreres. Les proves d’accés a la universitat han començat avui i s’allarguen 4 dies, fins aquest divendres. Parlem de les proves de la Selectivitat amb el regidor Albert Ferrández, a qui també li preguntarem per una nova aplicació mòbil. Anomenada UsApps, l’ha posat en marxa aquesta setmana la conselleria d’Educació per denunciar l’assetjament escolar.

Avui explicarem com Lloret de Mar se suma a la Setmana Internacional dels Arxius. Aquests dies fa difusió del nou número del Butlletí Sesmond, a través de les xarxes socials i del web. Es tracta del número 20 i la presentació es fa a través d’uns vídeos, que presenten els mateixos autors. En parlem amb la regidora i el tècnic de l’arxiu: Anna García Castany i Quim Daban.

Després anunciem una iniciativa de la Policia Local, d’engegar una aplicació que s’adreça a botiguers i restauradors, per poder avisar la policia d’immediat en cas de robatori o d’algun problema relacionat amb la seguretat. A la segona part, entrevistem els regidors Jordi Sais i Lara Torres.

Tot seguit, expliquem com ha anat la col·locació -aquest dilluns- de la placa als jardins de Santa Clotilde que acredita que és ruta cultural europea.

A continuació, sabem amb detall com es prepara l’obertura del nou hotel l’Azure, de cara al 18 de juny, una de les més esperades a la destinació, amb una clara aposta pel turisme de qualitat.

I acabem amb els esports, per anunciar que Plamen Malchev i Jordi Juanola s’han proclamat campió i subcampió, respectivament, de la Primera Lliga de tennis de la Costa Brava, en categoria sènior. 

Darrers Programes