8.2 C
Blanes

Bon Dia Bona Hora – 8 Juny 2022

L'informatiu matinal

Avui s’obre el termini per sol·licitar una subvenció Bo de Lloguer Jove. La Generalitat impulsa una línia d’ajuts per facilitar que el jovent pugui accedir a un habitatge. Avui mateix, s’obre el termini per fer la sol·licitud, que s’allargarà fins al 17 de juny, és a dir, divendres de la setmana que ve. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Lloret de Mar o bé a l’entrevista que fem avui a la regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez.

Amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, valorem com va anar la primera trobada presencial que es va fer en el marc del projecte Greentour. Una trobada que va tenir lloc a Lloret de Mar i que va comptar amb la participació d’una quinzena de membres.

Entrevistem a l’Obrer Major de Sant Elm, Ignasi Riera, per comentar que la confraria ha fet un donatiu de 2.000 euros als voluntaris que han coordinat l’ajuda per als refugiats d’Ucraïna que han arribat a Lloret de Mar.

Expliquem que aquest divendres torna la Lloret Night Shopping. Escoltem les declaracions del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, que assegura que, després de la pandèmia, l’esdeveniment es recupera amb moltes ganes i il·lusió. 

Demà al vespre, es presenta una nova publicació del butlletí SESMOND. Escoltem el que en diu la regidora de l’arxiu municipal, Ana García-Castany, i entrevistem l’arxiver Quim Daban per ampliar la informació.

En plana esportiva, dues qüestions. Primer de tot, entrevistem Jordi Juanola, un jove lloretenc que es marca els objectius d’assolir el màxim nivell en el món de l’escalada i, alhora, transmetre els seus coneixements a petits i grans.

Tot seguit, expliquem que Rubén Aragón s’ha classificat per al Mundial d’Ironman de Hawaii. El triatleta lloretenc va aconseguir el bitllet aquest cap de setmana passat, gràcies a la seva bona actuació a l’Europeu celebrat a Hamburg, a Alemanya.

Lloret Esportiu – 4 desembre 2023

Tots els esports del municipi

Bon Dia Bona Hora – 4 desembre 2023

L'informatiu matinal

Cocodril Club – 3 Desembre 2023

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes