9.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Març 2022

Avui dimarts us expliquem que Lloret de Mar organitza una 15a d’actes reivindicatius al voltant del dia internacional de les dones, avui, 8 de març. Una diada, reconeguda per la ONU, que commemora la lluita de les dones per formar part de l’àmbit laboral, incloent la independència econòmica i social. Alhora es reivindica el feminisme […]

Avui dimarts us expliquem que Lloret de Mar organitza una 15a d’actes reivindicatius al voltant del dia internacional de les dones, avui, 8 de març. Una diada, reconeguda per la ONU, que commemora la lluita de les dones per formar part de l’àmbit laboral, incloent la independència econòmica i social. Alhora es reivindica el feminisme i es denuncien les diverses formes de masclisme i micromasclismes. Lloret viu la jornada d’avui especialment amb el tapís de ganxet, de colors liles, fet per més d’un centenar de dones, al casal de la Gent Gran, o amb un programa especial de ràdio que comença a les 9 del matí. L’activitat es trasllada aquesta tarda i vespre, al Teatre. A dos quarts de 7, concentració de l’associació de dones l’Aurora a la plaça Germinal Ros, a davant del Teatre. I a les 7, es dona pas a l’acte institucional del 8M, amb el passi d’un fragment del documental PENSIÓ COMPLETA. A més de la projecció, els actes del 8M es complementen amb una taula rodona titulada LES DONES EN PRIMERA LÍNIA i amb la lectura del manifest institucional a càrrec de l’alcalde, Jaume Dulsat. En el programa d’avui, entrevistem dues regidores: Jennifer Pérez, d’Igualtat, i Arantxa Jimenez, del Casal de la Gent Gran. 

També copsem l’estat de forma de l’esport femení a Lloret de Mar. Escoltem la regidora d’esports, a més d’unes quantes esportistes de primer nivell, com Ona Blasco, Eva Arias i Tània Pardo, a més de la capitana del sènior femení de Bàsquet, Gaby Romero. Tot seguit, parlem del taller d’autodefensa per a dones, que és gratuït, i que ofereix aquest dissabte Autodefensa Marga.

I destaquem la presentació del llibre del Barça femení de futbol, el proper 16 de març, a la vila.

Darrers Programes