7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Novembre 2022

L'informatiu matinal

El restaurant Can Planiol de Fenals canvia de mans, després de tres generacions amb la família família. El local va obrir les portes l’any 1953 al passeig de Fenals. La Generalitat ha concedit ara l’explotació a l’empresa RMG Global Grup. Els actuals gestors –la família Planiol que dona nom al restaurant- perden el negoci que han tingut durant 67 anys.

L’empresa havia dut als jutjats una concessió de Costes que la Generalitat havia deixat en mans del consistori, pel cost d’un cànon que se’ls havia enfilat fins als 80.000 euros anuals. Arran d’una sentència del 2016, la Generalitat havia de tornar a treure a subhasta l’espai, amb l’obligació expressa d’avisar els titulars perquè s’hi poguessin presentar. Però van trametre la comunicació per carta al domicili de la mare dels Sánchez Planiol, que havia mort vuit anys enrere.

Llavors, la família va denunciar els fets com una “negligència” per la falta de comunicació o comprovació de la titularitat efectiva. Tot això va ser mesos enrere, abans de l’estiu. La titular actual del restaurant Planiol es va assabentar de la convocatòria l’endemà que vencés el termini. Va interposar diferents recursos per intentar esmenar el malentès i concursar-hi com a titulars actuals o bé repetir el concurs. No se n’ha sortit en cap dels dos casos.

Ampliem la informació amb Isabel Sánchez Planiol i tot seguit amb la regidora de Platges, Marina Nicolàs.

L’Ajuntament ha arranjat el monument que hi ha a la rotonda del teatre de Lloret de Mar, a l’avinguda Vila de Tossa. Ho ha fet després de rebre la indemnització de l’asseguradora del vehicle que s’hi va accidentar l’any passat i va malmetre l’escultura.

Després valorem unes dades: 735 persones han gaudit aquest estiu de l’anomenat Lloret Summer Nature, el programa que engloba les activitats a l’aire lliure que ofereix la destinació. La proposta que té més demanda és l’snorkel.

Tenim el plaer de xerrar una estona amb el sempre genial Joan Pera. El tindrem aquest divendres al teatre amb la comèdia culinària MASTER XOF.

A més, anunciem que Lloret de Mar acull aquest dijous el Campionat Territorial d’atletisme adaptat, organitzat per ACELL, la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual. Hi participaran 200 esportistes, la majoria d’edat adulta, que faran diferents proves, tant en categoria masculina com femenina. 

En l’àmbit de la política, expliquem la trobada entre el candidat socialista per Lloret, Adrià Lamelas, i el secretari d’estat de Turisme, Fernando Valdés. Han parlat sobre els problemes dels municipis turístics, com Lloret de Mar.

Acabem amb un succés. La policia desmantella un taller de joguines il·legal a Lloret de Mar. És una operació conjunta entre la policia local i la Policia Nacional, en què han detingut el responsable i han comissat més de 90.000 articles falsificats.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022