7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret de Mar participa en la primera Convenció de Turespaña, celebrada aquesta setmana a Sevilla. La trobada estava dirigida als gestors de les destinacions turístiques espanyoles, amb l’objectiu d’intercanviar bones pràctiques de gestió i màrqueting turístic i propiciar una major coordinació en el desplegament de l’estratègia de Turespaña. Aquesta es basa en la recuperació de la demanda internacional de qualitat. Les jornades, que s’han dut a terme sota el lema “El futuro es hoy: Destinos espanyoles llamando al viajero sostenible”, s’han dividit en diferents blocs. D’una banda, s’han fet diverses presentacions per part dels organitzadors i també s’han fet ponències i taules rodones. A més, s’ha tractat la digitalització i la sostenibilitat, així com les noves tendències de diferents empreses com, per exemple, Netflix. L’última jornada es va celebrar aquest dimecres. Es va reservar per tal que els gestors de les destinacions turístiques assistents es poguessin reunir amb els consellers de les diferents Oficines de Turespaña a l’Exterior. Ho valorem amb una entrevista amb l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat. 

Expliquem que Lloret de Mar obre una línia de subvencions municipals destinades al teixit productiu de la vila. Entre els objectius hi ha afavorir la contractació, facilitar l’obertura de noves activitats, millorar la imatge dels establiments i promoure la digitalització. Entrevistem la regidora de Comerç, Lara Torres.

La directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, ha estat a Lloret aquest dijous al vespre, per reunir-se amb el Club d’Economia. Una de les coses més destacades ha estat l’anunci d’una campanya de la Generalitat, que invertirà un milió i mig d’euros per desestacionalitzar la temporada al novembre. En donem tots els detalls donant veu a Marta Domènech i també a la presidenta del Club d’Economia, Cristina Cabañas.

També sobre turisme, ahir es va presentar a Lloret el llibre “La fàbrica de turistes”, de Ramon Aymerich, a qui podem escoltar al BDBH d’avui. 

En plana esportiva, sabem com es presenta el cap de setmana, amb els partits de lliga més destacats. Però, a més, ens farem ressò de la presència de Qinwen Zheng, una tennista professional xinesa que s’entrena aquests dies a Lloret. Escoltarem les seves declaracions i també les de l’àrbitre lloretenca Tània Pardo, que dirigeix aquests dies l’Eurockey Cup 2021.

Pel que fa a la resta de l’agenda, sabem com es presenta la nova sessió del Racó dels Contes. A més, parlarem de dues excursions, una sessió de ioga i les funcions de teatre que es fan aquests dies a Lloret. 

Darrers Programes