14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Setembre 2022

L'informatiu matinal

L’institut Rocagrossa és dels pocs de Catalunya que ofereix el Batxillerat general i el grau bàsic. Avui ho expliquem amb tot detall.

Al BDBH d’avui, entrevistem el director del Rocagrossa, Quique Molina, per comentar dues novetats molt destacades per al centre lloretenc. D’una banda, és dels pocs instituts que ofereix el nou batxillerat general, que s’adreça a aquells alumnes que no tenen clar quina branca de batxillerat escollir i això els permet anar marcant el seu camí al llarg dels dos anys.

D’altra banda, aquest curs incorpora el grau bàsic per als alumnes a qui els costa treure’s el graduat d’educació obligatòria i aquesta opció els permet aconseguir el títol amb més temps, però amb la incorporació d’una categoria professional, en aquest cas d’accés i conservació d’instal·lacions esportives.

El centre cívic del Rieral ja ha presentat la seva proposta de cursos per aquesta tardor i us en volem donar tota la informació. Per això entrevistem la regidora dels centres cívics, Lara Torres.

Ens fixem en l’agenda de la setmana que ve, per avançar que es farà, a Lloret, una trobada de submarinisme vintage. Un dels organitzadors és Andrés Clarós, a qui li preguntem en què consistirà.

Escoltem a Marialek Márquez, alumna de l’institut Coll i Rodés, que fa uns dies va recollir un premi EFIM, del concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments, per una fotografia del cementiri.

Una delegació del festival Terres Check-in va ser ahir a Lloret i nosaltres hem pogut parlar amb un parell dels visitants, que fan una valoració molt bona de Lloret. Els escoltem.

Avui, 8 de setembre, és el Dia de les Marededeu Trobades. Per això a les Alegries obriran l’ermita durant tot el matí i faran una missa. Escoltem una representant del veïnat, Montse Xirgu.

Per acabar, recordem que aquest vespre Josep Soto i Ignas Sestakovas actuen al Festival de Guitarra del Mediterrani. Ho faran amb un concert de jazz amb dues guitarres.

Darrers Programes