10.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 9 Agost 2022

En el programa d’avui ens fem la següent pregunta: per què les vacances són necessàries? Saps desconnectar? Per què fer vacances és imprescindible per ser bons professionals. Una pregunta que ens fem ara que estem en ple mes d’agost. Experts en psicologia defensen els beneficis d’aturar-nos i descansar, i aconsellen anar abaixant el ritme de […]

En el programa d’avui ens fem la següent pregunta: per què les vacances són necessàries? Saps desconnectar? Per què fer vacances és imprescindible per ser bons professionals. Una pregunta que ens fem ara que estem en ple mes d’agost. Experts en psicologia defensen els beneficis d’aturar-nos i descansar, i aconsellen anar abaixant el ritme de mica en mica per connectar amb la sensació de vacances de manera progressiva. Les vacances sempre són l’al·licient enmig de la voràgine del dia a dia, de la rutina i de l’esgotament físic i mental. És el moment de parar màquines, de gaudir i de fer aquelles activitats que ens donen benestar, però que, durant l’any, anem deixant de banda per la urgència de la vida per la nostra supervivència. Nosaltres avui parlem amb el psicòleg Felix Amaro, del centre mèdic Loreto i col·laborador de la ràdio.

Avui ens posem al dia amb novetats esportives. En concret, del club Lloret Esportiu Futbol Sala.

Tot seguit, donem veu als veïns de Los Pinares, que aquest cap de setmana han recordat que 43 anys enrere hi va haver el tràgic incendi a la urbanització amb 21 morts, nens inclosos.

-A continuació, sabem de què va l’espectacle mut del pallasso Pere Hosta, que ofereix aquesta nit a la plaça de la Vila, dins del Lloret Outdoor Summer Festival.

-I recomanem la pel·lícula que es projecta demà a Fenals. Es tracta d’un film de ciència ficció, READY PLAYER ONE, dirigit per Steven Spielberg. Una proposta del cicle CINEMA A LA FRESCA per passar una bona estona amb família.

Darrers Programes