9.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 9 Desembre 2022

Acabem la setmana explicant-vos la crida urgent de Cáritas per disposar de mantes i roba d’abric per a les persones sense recursos de Lloret de Mar. L’entitat explica que han rebut una forta demanda, amb l’arribada del fred, i que ara mateix no hi ha ni una sola manta disponible. En aquest sentit, la presidenta […]

Acabem la setmana explicant-vos la crida urgent de Cáritas per disposar de mantes i roba d’abric per a les persones sense recursos de Lloret de Mar. L’entitat explica que han rebut una forta demanda, amb l’arribada del fred, i que ara mateix no hi ha ni una sola manta disponible. En aquest sentit, la presidenta de Cáritas de Lloret, Lucia Echegoyen, demana a la població que doni les mantes que els sobrin a casa, així com roba d’abric. Cáritas demana que es portin les mantes i roba d’abric a la seu de l’entitat, ubicada als locals parroquials, al pati de l’Erol, o bé directament al rober.

A més de fer-nos ressò d’aquesta crida, entrevistem la portaveu de la Creu Roja al territori, Norma Rivas, per saber com han de ser les joguines que demanen de cara a les festes de Nadal i Reis.

Avui parlem del cap de setmana FEM DANSA que tenim per davant, amb un parell de tallers i fins a tres espectacles, que tenen la dansa per a tots els públics com a nexe en comú.

A la segona part, en els esports, destaquem els objectius del programa MotorDona, que ha posat en marxa aquest any el Club Rally Classics. I anunciem els partits del cap de setmana.

Després donem veu al veïnat de les Alegries, que estan ben enfeinats amb un projecte que segur que portarà cua i a més estrenen nova senyalització a l’ermita. En parlem amb una integrant, Montse Xirgu.

I acabem el programa, amb l’agenda d’aquests dies i notícies destacades de la setmana.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023