7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 9 Gener 2023

L'informatiu matinal

Avui parlem de la zona verda d’estacionament, perquè aviat tocarà renovar el distintiu. Aquest dimecres ja es podran començar a sol·licitar els nous distintius per aparcar als espais de zona verda de Lloret. Tot i així, no cal córrer perquè els distintius que es van activar l’any passat seran vàlids fins al 28 de febrer.

El nou distintiu que s’obtingui es podrà utilitzar des de l’1 de març d’aquest any fins al 29 de febrer del 2024. Avui en coneixem tots els detalls parlant amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Entrevistem el gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, perquè avui comença oficialment la campanya de rebaixes d’hivern, tot i que hi ha botigues que ja fa dies que l’han començada.

Ens posem al dia amb els resultats esportius del cap de setmana.

També volem fer-nos ressò de dos tallers que oferirà la Biblioteca sobre noves tecnologies. Els detalls ens els dona el nou regidor de l’equipament, Xavi Flores.

Un altre taller és el que organitza Càritas Lloret, per aprendre a cosir. Comença dilluns de la setmana que ve i ampliem la informació amb la presidenta de l’entitat, Lucía Echegoyen.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023