26.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 9 Juny 2021

L'informatiu matinal

Avui destaquem que, després de mesos tancat per la situació de pandèmia, el Centre Comercial Caravel·la ja ha tornat a obrir les portes.

Situat al principi de l’avinguda Just Marlès, tocant a mar, el centre treballa per reactivar l’activitat. Avui parlem amb el president de la comunitat de propietaris, Josep Subirós, i amb la regidora de Comerç, Lara Torres. 

Entrevistem el fotògraf lloretenc David Salcedo, que aquest dissabte presentarà el seu llibre “Fuchina” a la llibreria Can Gallissà. Ell mateix ens explica com és aquest llibre, que tracta sobre les festes de poble.

Una alumna de l’institut Rocagrossa, Clara Tomaszek, de segon d’ESO, ha quedat primera de les comarques gironines i setena de tot l’Estat espanyol en un concurs d’anglès anomenat “The Big Challenge”. Escoltem a Clara Tomaszek i entrevistarem el cap del departament de llengües del centre, Iván Domènech

També en l’àmbit de l’Educació, expliquem com va anar ahir la primera jornada de les proves d’accés a la universitat, que acabaran divendres.

Acabem explicant que l’Ajuntament ha renovat l’estació d’aigües residuals que hi ha a la desembocadura de la riera. Els detalls els dona el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA