25 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 9 Maig 2022

L'informatiu matinal

L’Ajuntament prepara una zona verda exclusiva per a residents al nucli antic. A partir d’aquest proper dissabte, 14 de maig, al nucli antic només hi podran aparcar els residents de Lloret de Mar que tinguin l’adhesiu de zona verda al vehicle. És l’anomenada Zona Verda Centre, que s’està preparant aquests dies. En parlem amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, per ampliar la informació.

En clau turística, entrevistem la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, per conèixer tots els detalls de la gira promocional que han fet als països nòrdics.

Divendres, la lloretenca Laura Gibert va participar a la gala de repesca del programa Eufòria de TV3. Tot i que no va aconseguir tornar a entrar al concurs, la jove artista està molt contenta de la seva actuació i agraïda a tothom que li va donar suport. Avui expliquem com va anar la gala.

En plana esportiva, repassem els resultats del cap de setmana i entrevistem Manel Fernández, que durant molts anys va ser president del Club Atletisme Lloret-La Selva. Hi parlem perquè aquest dimecres es presentarà el llibre sobre ell que ha escrit Joan Carles Codolà.

De cara a aquest cap de setmana, arriba una nova edició del festival Lloret Negre. Els detalls els coneixem amb l’organitzadora, Angelique Pfitzner.

També recordem que l’Ajuntament organitza, avui al matí, una jornada sobre reptes i tendències del mercat laboral. S’adreça a empreses, departaments de recursos humans i també a reclutadors.

Darrers Programes