7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 9 Novembre 2022

L'informatiu matinal

El pregó que donarà el tret de sortida oficial als actes de Festa Major es farà demà al vespre, però avui ja podem anunciar que l’encarregada de fer-lo, aquest any, és la periodista Maria Àngels Font.

Malauradament, no podrà ser presencialment a Lloret, però oferirà el discurs a través d’una gran pantalla que es muntarà a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura. A més, es podrà seguir en directe a través dels canals telemàtica de Nova Ràdio Lloret i Fitel Televisión. Serà demà dijous, a dos quarts de nou del vespre. Avui nosaltres parlem amb el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, per saber per què han escollit a Maria Àngels Font i tots els detalls sobre el pregó.

Seguim parlant de la Festa Major, per comentar que aquest cap de setmana toca Fira Medieval a Lloret de Mar. En parlem amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Amb l’alcalde, Jaume Dulsat, fem valoració de la World Travel Market, la fira de turisme que es du a terme aquests dies a Londres, destinada al públic professional i que es considera la fira turística més gran del món.

En un altre ordre de qüestions, escoltem el jove lloretenc Eric Casañé, que acaba de rebre un nou premi pel seu treball de recerca sobre domòtica. Es tracta del Premi Recerca Jove de la Generalitat.

L’Ajuntament ja ha rebut la bandera verda d’Ecovidrio pel bon reciclatge de vidre que ha fet el municipi aquest estiu. Ho expliquem. 

En plana esportiva, comentem que el MIC de futbol tornarà a Lloret de Mar la propera Setmana Santa i espera fer-ho amb xifres similars a les del 2019, l’última edició abans de la pandèmia.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022