17.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 9 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que un pilar amb la colla castellera dels Maduixots, novetat a la diada d’aquest diumenge a Lloret. Tot a punt per a aquest diumenge, 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. Com cada any, Lloret ha preparat una sèrie d’activitats al matí, al passeig Verdaguer. La més destacada és la trobada de puntaires, que arriba a la 20a edició. A més a més, com a novetat, s’ha convidat als Castellers de l’Alt Maresme, coneguts popularment com els ‘maduixots’ per fer un pilar. Com és tradició, també es farà l’ofrena floral per dibuixar la senyera. La vigília de la Diada, hi haurà una audició de sardanes amb la cobla Bisbal Jove, que es va haver de suspendre fa uns dies pel mal temps. En el programa d’avui, entrevistem Albert Ferrández, d’ERC, per saber què han previst aquest diumenge, així com a Marc Ruiz, de la colla castellera dels Maduixots.

Avui ens posem al dia amb novetats esportives. Una és que Gerardo Rey és el nou entrenador del Club Volei Lloret. El tècnic argentí arriba a l’entitat per substituir Alejandro Gravina, que, després de diverses temporades, no continuarà al capdavant de l’equip.

L’altra és que el Team Albino organitza la cinquena edició del Fighters Training Camp, que es durà a terme el 8 i 9 d’octubre. Les inscripcions ja estan obertes i és una activitat adreçada a totes les edats, amb un esperit purament formatiu.

Després recordem que la Fundació del Bàsquet Català organitza aquest cap de setmana a Lloret un stage de pretemporada per a les categories júnior i sènior.

I que el Club Atletisme La Sansi organitza de cara a  l’Onze de setembre la desena edició de La Sansi de Bellaterra. La cursa, de 5 i 10 quilòmetres, farà que els amants del running i l’atletisme puguin celebrar la Diada fent esport.

Darrers Programes