13.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Octubre 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar ha guanyat la Bandera Verda d’Ecovidrio 2022. El reconeixement de la bandera verda l’atorga el moviment Banderes Verdes, una iniciativa que busca l’objectiu de guardonar l’esforç d’establiments de l’hostaleria local i l’activisme dels municipis costaners per a la transició verda.

A banda de Lloret, de Catalunya també s’ha guardonat Torroella de Montgrí – l’Estartit. En parlem amb la regidora de Medi Ambient de Lloret, Marina Nicolàs, amb qui valorarem totes les dades entorn al reciclatge de vidre que s’ha aconseguit aquest estiu en els establiments de la vila. A més a més, a Marina Nicolàs també li preguntem pels serveis de platges d’aquesta temporada, que ja han arribat a la fi i en volem fer valoració.  

L’associació de comerciants inicia avui mateix una nova campanya, titulada “Inspira’t en la tardor”. Ho comentem amb el gerent de l’entitat, Francesc Alsina.

En clau política, entrevistem el president d’ERC a Lloret i alcaldable a les properes eleccions, Albert Ferrández. Li volem preguntar per la visita del conseller Roger Torrent, fa uns dies a Lloret, i per l’acte de commemoració del 82è aniversari de l’assassinat del president Companys.

En plana esportiva, com fem cada dilluns, repassem els resultats del cap de setmana dels principals esportistes del municipi.

A més, expliquem que el Club de Futbol Lloret ha enviat un comunicat per lamentar que l’Atlètic Club Lloret hagi presentat una recollida de firmes per fer que els seus equips “marxin” del Camp del Molí. Ho valorem amb el president del Club Futbol Lloret, Eduard Coloma.

Acabem entrevistant Greoor Macoli, de Meraki Films, perquè acaben de crear la companyia de teatre juvenil Els Peripatètics, amb l’objectiu de portar el seu teatre arreu de Catalunya. Ell mateix ens en donarà tots els detalls.

Darrers Programes