30.9 C
Lloret de Mar
El sènior masculí al Campionat d'Espanya de Llaüt del Mediterrani

Bon paper del Rem Santa Cristina al Campionat d’Espanya

El sènior masculí ha arribat a la semifinal del Campionat d'Espanya de Llaüt de banc fix aquest cap de setmana a Cartagena.

El sènior masculí al Campionat d'Espanya de Llaüt del Mediterrani

Darreres Notícies

Bon paper del Rem Santa Cristina en el Campionat d’Espanya de Llaüt de Banc Fix, disputat aquest cap de setmana a Cartagena. L’entitat va participar amb l’equip sènior masculí i va poder arribar a la semifinal.

En la primera eliminatòria, celebrada el dissabte al matí a la platja de Mar de Cristal, els lloretencs van obtenir el millor temps, amb dues centèsimes d’avantatge, per davant del Màlaga. Malauradament, en la semifinal, que va ser molt disputada i contra equips de nivell, el Rem Santa Cristina no va poder obtenir la classificació per a la final, que va guanyar el Dènia.

Rem Santa Cristina Camp Espanya Llaut octubre2020
El sènior masculí aquest cap de setmana (Rem Santa Cristina)

Aquesta ha estat la primera competició del Rem Santa Cristina després de l’aturada de les competicions a causa del coronavirus. Recordem que, en el moment en què es va iniciar l’estat d’alarma per la crisi sanitària, totes les categories del club es trobaven en plena temporada de campionats. Ara, a poc a poc, el rem comença a reprendre els diferents esdeveniments competitius.

spot_img

El + Vist