10.8 C
Lloret de Mar

Bona acceptació dels alumnes del Rocagrossa de l’obra Mag-Bullying

Uns 200 alumnes del centre van veure aquest dilluns la representació, que tracta sobre l'assetjament escolar.

Una escena de l'obra
Una escena de l'obra

Darreres Notícies

Explicar a la teva mare que pateixes bullying, una nit quan tornes de festa. Refugiar-te en la màgia de Harry Potter, un personatge de ficció que va patir assetjament a l’escola. O bé, evadir-te en una galàxia molt i molt llunyana com la de Star Wars. De tot això en parla MAG-BULLYING. L’obra de teatre que ha creat la Caravana de les Arts, a partir dels abusos reals que van patir tres joves de Lloret de Mar quan anaven a l’escola.

Aquest dilluns, la funció l’han presenciat més de 200 alumnes de l’institut Rocagrossa, que en acabar han pogut dialogar amb els protagonistes. MAG-BULLYING és una ficció que parla sobre el bullying, una realitat per a 1 de cada 10 alumnes de Catalunya.

L’obra ja s’ha representat un parell de vegades a Lloret, sempre amb públic escolar. L’han vista alumnes de l’Institut-Escola Lloret de Mar i del Rocagrossa. L’objectiu és reflexionar sobre l’assetjament en aquest àmbit, tal com ha explicat el psicòleg i col•laborador de la ràdio Fèlix Amaro.

MAG-BULLYING és un projecte de La Caravana de les Arts. Combina la representació, amb la interacció amb el públic a fi de prevenir i lluitar contra l’assetjament escolar.

spot_img

El + Vist