20.6 C
Lloret de Mar
L'última activitat dels Dijous de l'Aurora

Bona valoració de la 8a temporada dels Dijous de l’Aurora

Tot i així, l'associació de dones l'Aurora lamenta que encara hi ha molta feina a fer per aconseguir la igualtat de gènere.

L'última activitat dels Dijous de l'Aurora

Darreres Notícies

L’associació de dones l’Aurora està molt satisfeta de la vuitena temporada dels Dijous de l’Aurora. Una de les seves membres, Conxa Alférez, assegura que l’entitat ja és ben coneguda a la vila i cada cop té més públic fidel que assisteix a les activitats que fan de manera periòdica. Ella mateixa, però, lamenta que encara hi ha molta feina a fer per aconseguir la igualtat de gènere.

Conxa Alférez s’ha mostrat satisfeta de la gran varietat d’activitats que han omplert aquesta temporada dels Dijous de l’Aurora. Però ha remarcat el concurs d’eslògans que s’organitza al voltant del Dia contra la violència masclista i la incidència que té en els alumnes de secundària.

Els Dijous de l’Aurora es duen a terme un cop al mes i consisteixen en activitats molt variades: xerrades, presentacions de llibres i altres propostes que pretenen fomentar la participació de les dones en tots els àmbits de la vida, treballar per la igualtat de la dona en la societat i, de pas, analitzar la situació de les dones en els nostres temps. Tot i ser organitzats per una entitat de dones i amb l’objectiu de reivindicar els drets de les dones, els Dijous de l’Aurora són oberts també als homes.

El cicle cultural va acabar la setmana passada, amb Els quartos de la Virginia, la lectura poètica d’un assaig literari de Virgínia Woolf, a càrrec de l’actriu Núria de Calella. Una activitat que va comptar amb una trentena d’assistents i que va fer un recorregut per la llibreria Can Gallissà.

spot_img

El + Vist