15.8 C
Lloret de Mar

Bones valoracions d’alumnes i professorat de la 3a edició de l’Estudiant de Ferro

Tot i que la iniciativa és de l'Institut Escola, també hi participen alumnes d'altres centres, com l'institut Rocagrossa o el Col·legi Immaculada Concepció.

Roger Pla, Júlia Ramos i Álvaro Fandos
Roger Pla, Júlia Ramos i Álvaro Fandos

Darreres Notícies

Bones valoracions de la tercera edició de l’Estudiant de Ferro. Tant el professorat com els alumnes han quedat molt satisfets de les tres proves disputades al llarg del curs. L’objectiu no és competitiu, sinó que es busca treballar la superació personal, conèixer l’entorn del municipi i fomentar les relacions amb altres alumnes, a la vegada que es gaudeix de l’esport.

Així ho han assegurat dos dels participants, l’Álvaro Fandos i la Júlia Ramos. El professor d’Educació Física i impulsor de la iniciativa, Roger Pla, està molt content de com ha anat aquesta tercera edició.

L’Estudiant de Ferro va començar amb una cursa corrent, després es va afegir la sortida amb bicicleta de muntanya i finalment es va complementar amb la prova de natació en aigües obertes. La idea li va sortir al professor quan va descobrir que els alumnes no coneixien els entorns de Lloret.

La tercera edició va acabar la setmana passada. Tot i que la iniciativa és de l’Institut Escola, també hi participen alumnes d’altres centres, com l’institut Rocagrossa o el Col·legi Immaculada Concepció.

spot_img

El + Vist