16.8 C
Lloret de Mar

Bones valoracions de l’Obreria de Santa Cristina dels concerts d’estiu a la Plaça del Pi

L'Obreria assegura que han complert totes les mesures necessàries per garantir la seguretat de tothom i el públic ha quedat molt satisfet.

Crissy Z va ser qui va portar més públic
Crissy Z va ser qui va portar més públic

Darreres Notícies

L’Obreria de Santa Cristina fa una valoració positiva del cicle de concerts d’estiu que ha organitzat aquest agost a la Plaça del Pi. Un cicle que es du a terme cada any, però que aquest any ha estat excepcional atesa la situació de pandèmia.

Això ha obligat, com ja és habitual, que s’hagi hagut de mantenir la distància de seguretat entre persones, l’ús de la mascareta, el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i la creació d’un circuit per a la circulació del públic en entrar i sortir. A més, s’ha hagut de reduir força l’aforament.

El concert inaugural, amb Porto Bello (Obreria de Santa Cristina)

Tot i així, l’Obrer Major, Arseni Frigola, es mostra content de com han anat els concerts i assegura que el públic ha quedat molt satisfet.

El cicle es va obrir amb el concert del grup altafullenc Porto Bello, que va oferir les cançons del seu últim àlbum, L’ull de la tempestaLa segona actuació va ser la de la gran cantant nord-americana Monica Green, amb una recopilació de temes de soul i blues. Per últim, el passat divendres es va programar el concert de la lloretenca Crissy Z -que és qui va aplegar més públic-, amb un repertori format per cançons del seu disc A Man Drowned.

Monica Green, en el seu espectacle (Obreria de Santa Cristina)

Així doncs, al llarg de les últimes setmanes, cada divendres, diversos artistes han amenitzat les nits d’estiu a la Plaça del Pi de Santa Cristina.

spot_img

El + Vist