18.1 C
Blanes
El passeig, tallat al trànsit, aquest cap de setmana (Ajuntament de Lloret de Mar)

Bones valoracions, per part de l’Ajuntament, del primer cap de setmana de tancament del passeig

El regidor de Mobilitat considera que la iniciativa ha anat molt bé, tot i que caldrà fer-ne un anàlisi exhaustiu després d'aquest proper cap de setmana, en què es tornarà a tallar.

El passeig, tallat al trànsit, aquest cap de setmana (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

El passeig marítim de Lloret ha estat tallat al trànsit durant tot el cap de setmana, en el projecte d’un projecte anomenat Lloret Batega. L’Ajuntament ha dut a terme una prova pilot, que s’aplicarà també aquest proper cap de setmana, amb l’objectiu de pacificar una de les principals zones del municipi.

El regidor de Mobilitat, Joan Escalona, considera que la valoració és molt positiva: “Era un goig estar tot el matí sense sentir cap cotxe i veure moltes famílies passejant amb cotxets, molts de nens amb bicicleta o patinet i, sobretot a primera hora del matí, molta gent fent esport”.

“Podem dir que ha anat molt bé, s’han complert els objectius que teníem, que era un passeig tranquil, sense cotxes, sense soroll”

Joan Escalona
circo de las estrellas
passeig 2
Corrent pel passeig, a primera hora (Ajuntament de Lloret de Mar)

Pel que fa al volum de trànsit a la resta de vies del municipi, el regidor avança que no va haver-hi cap afectació important, tot i que caldrà fer-ne una valoració amb detall els propers dies.

“No va haver-hi grans complicacions de trànsit, Va haver-hi el trànsit que normalment hi ha un dissabte o un cap de setmana”

Joan Escalona

L’objectiu del projecte Lloret Batega és fomentar un municipi “més amable, menys contaminat, més verd i amb més espais per als vianants”. Tot i així, després de la prova pilot caldrà fer un anàlisi exhaustiu per valorar de quina manera es pacifica el passeig en concret.

“Haurem d’analitzar molt bé com ha anat, quines conseqüències ha tingut, positives i negatives, quin punt de millora tenim i i veurem en el futur què podem fer”

Joan Escalona

La prova pilot d’aquest proper cap de setmana començarà divendres, a les set del matí. Justament divendres, hi haurà una activitat organitzada pel RACC sota el nom de Mou-te bé! i adreçada als infants per formar-los en mobilitat.

Pel que fa a la resta de cap de setmana, el funcionament serà molt similar a aquest, amb actuacions musicals i inflables. A més a més, diumenge hi passarà la marxa de les Platges del Xino-Xano. El trànsit estarà tallat fins dilluns a primera hora del matí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist