2.3 C
Lloret de Mar

Booking guanya 14 MEUR en comissions amb els hotels de Lloret

Si s’aplica la tecnologia de la Web 3 -que és l’evolució natural d’internet -, les comissions serien molt menors i tant els establiments com els clients tindrien molt més poder, sense intermediaris pel mig.

La jornada sobre la Web 3, aquest dilluns, a la sala polivalent de la Biblioteca.
La jornada sobre la Web 3, aquest dilluns, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Darreres Notícies

La plataforma Booking ha guanyat uns 14 milions d’euros en comissions dels hotels de Lloret aquest any 2022. Si s’aplica la tecnologia de la Web 3 -l’evolució natural d’internet -, les comissions serien molt menors i tant els establiments com els clients tindrien molt més poder, sense intermediaris pel mig.

servicios profesionales jimenez

Aquest és un dels exemples que s’han posat en la jornada feta aquest dilluns a Lloret de Mar, per part de les empreses Marmirada, Hospitalidad Emprendedora i l’Ajuntament.

La finalitat era explicar com la propera evolució d’internet, aquesta Web 3, presenta un seguit d’oportunitats a les empreses de Lloret.

Albert Perez, de Hospitalidad Emprendedora, afegeix que els usos de la Web 3, molt més segura, poden servir per “dinamitzar un sector, un barri o fins i tot un destí”. Posa com a exemples que “els usos per als hotels són la venda directa, més contacte amb els clients, estades més personalitzades o programades de fidelització digitalitzats”.

La voluntat de la jornada és que les empreses de Lloret es vagin preparant per acollir la nova evolució d’internet, en què les grans empreses del sector, com Google i Meta, deixaran d’ingressar tants diners amb les dades dels usuaris i aquests tindran la propietat dels continguts que generin a la xarxa.

La sessió formativa, feta aquest dilluns a la Biblioteca, ha comptat amb empresaris del sector de l’allotjament, de les agències de viatges i dels comerços de la vila.

spot_img

El + Vist