7.2 C
Lloret de Mar

Es busca logotip per a la piscina municipal de Lloret

El concurs és obert a tothom i el premi són 2.500 euros.

Fragment d'anunci del concurs
Fragment d'anunci del concurs

Darreres Notícies

Es busca un nou logotip per a la piscina municipal de Lloret de Mar. L’Ajuntament ha decidit organitzar un concurs per buscar una imatge que s’identifiqui amb l’equipament i que transmeti la idea de la destinació com a “vila esportiva”.

servicios profesionales jimenez

El director de la piscina, Ricard Salinas, subratlla que el logotip ha de ser “original, inèdit, fàcil de llegir i perdurable“. Afegeix que “volem que la gent se’l senti seu, que sigui proper i que transmeti els valors d’un espai de salut com aquest”.

El concurs és obert a tothom, tant a particulars com a empreses. “No el volíem encarregar a una empresa o persona en concret, sinó trobar-lo a través d’un concurs d’idees, en què hi participi molta gent“, exposa. Cada participant hi pot presentar fins a dues propostes. El premi són 2.500 euros.

La proposta ha d’incloure el disseny del logotip i el manual d’ús. Les bases es poden consultar al web de l’Ajuntament (http://www.lloret.cat/avisos/bases-del-concurs-didees-logotip-de-la-piscina-municipal).

El termini de presentació dels logotips és obert des d’aquest mes d’agost i es tanca a mitjans de setembre. El disseny s’ha de presentar a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), a la planta baixa de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist