8.2 C
Blanes
Rodatge del videoclip 'No t'ho callis' (Bustek Films)

Bustek Films busca col·laboradors per rodar l’espot del 25N

La productora lloretenca s'encarregarà de gravar l'espot de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència Masclista.

Rodatge del videoclip 'No t'ho callis' (Bustek Films)

Darreres Notícies

Bustek Films prepara l’espot per commemorar el 25-N, Dia Internacional contra la violència masclista, a Lloret de Mar. Després de l’èxit que va tenir el videoclip que va produir l’any passat, aquest any s’encarregarà de l’espot.

Per rodar-lo, però, necessita la col·laboració d’una quinzena de persones que vulguin participar-hi. El director de Bustek Films no vol avançar gaire cosa sobre com serà l’espot, però assegura que serà una aparició molt senzilla, que només els robarà uns quinze minuts.

“No puc avançar gaire res perquè volem que sigui sorpresa, però necessitem persones de Lloret de totes les edats i de totes les ètnies”

Christian Rodríguez
Rodatge del videoclip 'No t'ho callis' (Bustek Films)
Rodatge del videoclip ‘No t’ho callis’ (Bustek Films)

Per a Bustek Films és un honor que s’hagi tornat a confiar en la productora per a la commemoració del 25N. Christian Rodríguez creu que és important seguir fent feina en aquest sentit perquè encara queda molta feina a fer per conscienciar la societat sobre aquesta xacra social.

“Considerem que encara falta molta feina a fer i encara s’ha de continuar conscienciant”

Christian Rodríguez

El rodatge es farà dissabte 13 de novembre a la tarda i l’espot es publicarà entorn el Dia Internacional contra la violència masclista.

Les persones interessades en col·laborar-hi han d’enviar un correu amb totes les dades personals (nom i cognoms, telèfon i edat) a l’adreça [email protected]. Per resoldre dubtes, es pot contactar amb la productora a través d’Instagram, al perfil @bustek.films.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist