11.2 C
Lloret de Mar
Fotografia a pulmó lliure

Cala Canyelles acull diumenge un campionat de fotografies submarines a pulmó lliure

Entre els participants, s’esperen campions de Catalunya i d’Espanya d’aquesta modalitat. La lliga catalana seguirà al llarg dels propers mesos a Sant Feliu, Roses i Llançà.

Fotografia a pulmó lliure

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

La primera competició de la temporada de fotografies submarines fetes a pulmó lliure es farà a Lloret aquest diumenge. En concret, serà a Cala Canyelles, on es preveu la participació d’una dotzena de persones, que han d’estar federades, ja que es tracta d’una pràctica complicada.

Un dels organitzadors, Manel Llena, remarca que és important tenir una bona capacitat pulmonar, saber administrar l’oxigen sota l’aigua i, també, tenir paciència per poder captar bones instantànies dels peixos. Els participants poden fotografiar qualsevol tipus de peix que trobin sota l’aigua.

Entre els participants, s’esperen campions de Catalunya i d’Espanya d’aquesta modalitat. La lliga catalana seguirà al llarg dels propers mesos a Sant Feliu, Roses i Llançà.

Manel Llena considera que les fotografies que s’obtenen en cada prova estaria bé poder-les mostrar a la població. En aquest sentit, ha aprofitat en micròfon de la ràdio per fer una crida a les administracions públiques perquè, si ho volen, facin ús de les imatges.

El campionat d’aquest diumenge a Lloret, que començarà a dos quarts de deu del matí, l’organitzen el Club Esportiu Subaquàtic Girona i ACAS Costa Brava, amb la col•laboració del Club Nàutic Cala Canyelles.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.