10.2 C
Lloret de Mar
Cartell de la presentació

El calendari interreligiós de Lloret presenta les festivitats de set religions diferents

La presentació del calendari interreligiós es fa avui (19 hores, sala polivalent de la biblioteca) i es complementarà amb una xerrada basada en la figura del filòsof Raimon Pannikkar.

Cartell de la presentació

Darreres Notícies

Un calendari que recull les festivitats de diferents religions que conviuen a Lloret de Mar. Aquest és l’objectiu del Pla Local d’Acció i Ciutadania (PLAC), que fa tres anys que edita el calendari interreligiós. El del 2018 el presentarà aquesta tarda. L’objectiu és que els ciutadans puguin felicitar els seus veïns quan celebren una festa pròpia de la seva religió, segons ha explicat Verònica Rincón, del PLAC.

La presentació del calendari interreligiós es complementarà amb una xerrada basada en la figura del filòsof Raimon Panikkar, de qui se celebra el centenari del seu naixement. Anirà a càrrec d’Ignasi Moreta, professor, editor i comissari de l’Any Panikkar.

El calendari, que s’edita per tercer any consecutiu i que en el seu moment va ser el primer de Catalunya en l’àmbit local, es podrà trobar imprès a les dependències de l’Ajuntament i també en línia, al web del PLAC. La xerrada i la presentació són avui, a partir de les set de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist