13.9 C
Lloret de Mar
Cartell de la presentació

El calendari interreligiós de Lloret presenta les festivitats de set religions diferents

La presentació del calendari interreligiós es fa avui (19 hores, sala polivalent de la biblioteca) i es complementarà amb una xerrada basada en la figura del filòsof Raimon Pannikkar.

Cartell de la presentació

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Un calendari que recull les festivitats de diferents religions que conviuen a Lloret de Mar. Aquest és l’objectiu del Pla Local d’Acció i Ciutadania (PLAC), que fa tres anys que edita el calendari interreligiós. El del 2018 el presentarà aquesta tarda. L’objectiu és que els ciutadans puguin felicitar els seus veïns quan celebren una festa pròpia de la seva religió, segons ha explicat Verònica Rincón, del PLAC.

La presentació del calendari interreligiós es complementarà amb una xerrada basada en la figura del filòsof Raimon Panikkar, de qui se celebra el centenari del seu naixement. Anirà a càrrec d’Ignasi Moreta, professor, editor i comissari de l’Any Panikkar.

El calendari, que s’edita per tercer any consecutiu i que en el seu moment va ser el primer de Catalunya en l’àmbit local, es podrà trobar imprès a les dependències de l’Ajuntament i també en línia, al web del PLAC. La xerrada i la presentació són avui, a partir de les set de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.