19.2 C
Lloret de Mar
Càmping Lloret Blau

Els càmpings de Lloret ofereixen un total de 4.000 places durant la temporada alta

Aquests dies, una exposició al Mirador dels Campions posa de relleu el sector, tant de la vila com d’arreu de les comarques gironines.

Càmping Lloret Blau

Darreres Notícies

Els quatre càmpings de Lloret ofereixen un total de 4.000 places durant els mesos de temporada alta. Són el Santa Elena, el Lloret Blau, el Tucán i el Canyelles. Aquests dies, una exposició al Mirador dels Campions posa de relleu el sector, tant de la vila com d’arreu de les comarques gironines.

Es tracta d’una original mostra itinerant organitzada per l’associació de càmpings de Girona, que ha recreat set tendes de campanya que mostren 115 fotografies des dels inicis del campisme a la província, que se situen a l’any 1953, amb l’obertura del càmping Costa Brava a Sant Antoni de Calonge, el més antic de l’Estat espanyol. A més, fan un repàs per la història del sector.

El títol de l’exposició és El càmping, un estil de vida. Un títol que Jorge Raventós, gerent i propietari del càmping Lloret Blau, assegura que està molt ben escollit. L’associació celebra els 40 anys d’existència i demostra com han evolucionat els càmpings, que s’han convertit en grans parcs de vacances.

En el cas del càmping Lloret Blau, Jorge Raventós ha explicat que ja l’any passat van ampliar la seva oferta amb unes tendes de safari i té previst col•locar també mobile home, que assegura que és el que més demana el mercat. Ara mateix, l’aforament del càmping és de 700 places i rep unes 2.000 persones cada temporada.

spot_img

El + Vist