24.8 C
Lloret de Mar
Luis Hungria i Joe Mina

Cançó solidària per recaptar fons per a l’associació ForçAME

L'han creat els músics Luis Hungria i Joe Mina, que han col·laborat de manera desinteressada per ajudar l'entitat lloretenca a finançar la investigació de l'Atròfia Muscular Espinal.

Luis Hungria i Joe Mina

Darreres Notícies

Els músics Luis Hungria i Joe Mina han creat una cançó solidària amb la voluntat de recaptar diners per a la investigació de l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal.

La peça va néixer fa aproximadament un any, quan Luis Hungria va crear una sintonia per a un streaming solidari, on van participar destacats djs d’arreu de l’Estat. Ell mateix explica que la música va tenir molt bona acceptació i va decidir convertir-la en una cançó que pogués ser un himne per a l’entitat ForçAME de Lloret de Mar.

“Els djs em comentaven que la sintonia transmetia molta força i molt sentiment i em va passar pel cap la idea de convertir-la en una cançó”

Luis Hungria

La lletra i la veu la posa Joe Mina, que, commogut per la història del petit Aran, de seguida va acceptar col·laborar amb la causa.

“Evidentment no li podia dir que no, amb una proposta com aquesta, en què es tracta d’ajudar a persones que ho necessiten i que ho tenen complicat”

Joe Mina

Qui vulgui aconseguir la cançó, pot fer-ho en diferents plataformes digitals, com Apple Music, Beatport o Beatsource. El 100% de la recaptació anirà destinat a la investigació de l’AME que es fa des de l’Hospital Sant Joan de Déu.

spot_img

El + Vist