14.8 C
Lloret de Mar

Cantada d’havaneres amb Port Bo i Mestre d’Aixa aquest diumenge a Sa Caleta

Serà l’escenari d’aquesta vetllada, sempre especial, de Festa Major, que enguany es farà en un format més reduït, a causa de les restriccions per la pandèmia.

La formació Mestre d'Aixa (facebook).
La formació Mestre d'Aixa (facebook).

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana de Festa Major acabarà diumenge al vespre amb la tradicional cantada d’havaneres, amb els grups Port Bo i Mestre d’Aixa. Sa Caleta serà l’escenari d’aquesta vetllada, sempre especial, de Festa Major, que enguany es farà en un format més reduït, a causa de les restriccions per la pandèmia.

Els primers en actuar seran els Port Bo, a partir de dos quarts d’onze de la nit.

El grup d’havaneres Port Bo.

El director musical de l’agrupació, Carles Casanovas, explica que han elaborat un repertori amb peces que han anat preparant en aquest últim any. Assenyala que serà “una cantada envejable, no només per l’entorn sinó pel caliu que s’hi fa”.

A continuació, a dos quarts de dotze de la nit, serà el torn dels Mestre d’Aixa, una agrupació que barreja veus masculines i femenines des de fa 35 anys. Enguany, presentaran el seu nou disc “Endavant les Aixes”. Carme Rodríguez, contralt i percussió de Mestre d’Aixa, assenyala que “estem contents de celebrar aquests 35 anys, amb la presentació del nostre nou disc”.

La tradicional cantada d’havaneres, amb els grups Port Bo i Mestre d’Aixa, és aquest diumenge, a partir de dos quarts d’onze de la nit, a Sa Caleta.

spot_img

El + Vist