10.1 C
Lloret de Mar

Canvi d’horari en l’espectacle de Quim Masferrer, que va exhaurir entrades en poques hores

El reconegut humorista actuarà al Teatre de Lloret amb 'Bona Gent' per celebrar el 30è aniversari d'El Puntet, diumenge 16 d'octubre, a les 19 hores.

Quim Masferrer (L'Atlàntida)
Quim Masferrer (L'Atlàntida)

Darreres Notícies

Canvi d’hora en l’espectacle Bona Gent de Quim Masferrer per al diumenge 16 d’octubre, que ha exhaurit totes les entrades. De fet, es van exhaurir poques hores després de posar-les a la venda. La funció, que es farà al Teatre, començarà una hora més tard del que estava previst, és a dir, a les set de la tarda en lloc de les sis.

El reconegut humorista serà a la vila amb motiu del 30è aniversari d’El Puntet. La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, està molt contenta de l’interès que han demostrat els lloretencs per veure l’espectacle.

“És una manera de retre homenatge a totes aquelles persones que han passat per El Puntet i que hi segueixen passant”

Marina Nicolàs

A Bona Gent, Quim Masferrer fa un homenatge al públic i per això adapta l’espectacle a cada poble on actua. En aquest cas, ja se l’ha posat al dia de l’aniversari d’El Puntet.

“En Quim Masferrer adapta l’espectacle al poble on va i ja sap què és El Puntet, quines persones hi ha passat i no puc dir gaire més perquè nosaltres també estem a l’expectativa”

Per tant, Bona Gent, de Quim Masferrer, es podrà veure al Teatre de Lloret diumenge de la setmana que ve, 16 d’octubre, a les set de la tarda. Tres quarts d’hora abans, a la plaça Germinal Ros -davant del Teatre-, hi haurà una actuació de la nova colla percussionista de Lloret: Kalatrons.

spot_img

El + Vist