10.4 C
Lloret de Mar
Gràfic amb el canvi de sentit

Es canvia el sentit de circulació al vial de serveis de l’avinguda del Rieral

La mesura s'ha adoptat aquest dilluns amb l'objectiu d'evitar els embusos de trànsit a la rotonda.

Gràfic amb el canvi de sentit

Darreres Notícies

Aquest dilluns ha canviat de sentit un carrer del barri del Rieral. Es tracta del vial de servei paral·lel a l’avinguda del Rieral, que fins ara seguia el mateix sentit de la circulació i ara s’ha invertit. És a dir, els vehicles han passat a circular de sud cap a nord, per evitar el col·lapse a la rotonda que hi ha entre el carrer Senyora del Rosell i l’avinguda del Rieral.

El regidor de Mobilitat, Albert Robert, assenyala que la voluntat és evitar el pas dels vehicles que no han de passar per la rotonda. Especialment a les entrades i sortides de les escoles.

Amb l’objectiu de continuar reordenant l’espai urbà, millorar la seguretat viària i pacificar el trànsit a l’entorn escolar, des d’aquesta setmana s’ha invertit el sentit del carril de serveis paral·lel a l’avinguda del Rieral. Fins ara seguia el mateix sentit de circulació.

La finalitat és, doncs, millorar la sortida de vehicles que van a parar l’avinguda del Rieral. Amb el canvi de sentit, s’evita que tots vagin a parar a la rotonda i que puguin accedir al nord del municipi de manera més àgil i ràpida.

spot_img

El + Vist