7.4 C
Lloret de Mar
Amortal Combat

Cap de setmana farcit d’activitats per commemorar el Dia Mundial de la Dansa

Un duel de dansa i boxa que porta per nom 'Amortal Combat' i la celebració del desè aniversari de l'associació de Balls de Saló són algunes de les activitats programades.

Amortal Combat

Darreres Notícies

Un duel de dansa i boxa que porta per nom Amortal Comat, i l’associació de Balls de Saló que celebra el desè aniversari. Formen part del Dia Mundial de la Dansa, amb actes que han començat aquest dimecres i acaben aquest cap de setmana al teatre.

S’ha detectat que a Lloret hi ha unes 3.000 persones que ballen, ja sigui per afició o perquè estan apuntades en alguna escola de dansa. A totes elles es dediquen les moltes propostes que hi ha fins aquest diumenge a la vila, entre mostres i tallers.

Demà dissabte, a les 5, l’associació de Balls de Saló celebra els 10 anys amb una jornada de portes obertes al teatre per donar-se a conèixer, tal com ha explicat el president, Jordi Carbonell.

De cara a diumenge, un cop s’hagi llegit el manifest del Dia Mundial de la Dansa, la companyia de dansa Los Moñekos oferirà l’espectacle Amortal Combat. Combina ritme trepidant, humor absurd i acció física. Amortal Combat és dansa i és teatre a càrrec de dos ballarins que tenen el domini absolut de la tècnica, del llenguatge corporal i la capacitat de crear un llenguatge propi, personal i irònic. Sarah Anglada i Miquel Fiol s’enfronten en una mena de duel coreogràfic, que troba el seu moment àlgid quan, després d’un preàmbul delirant, tots dos comencen un combat de boxa on tot està permès.

Tota la informació del Dia Mundial de la Dansa, es pot consultar al web del Teatre.

spot_img

El + Vist