5.7 C
Lloret de Mar
Care Santos

Care Santos visita el Club de Lectura de Lloret per comentar la novel·la ‘Mitja vida’

La guanyadora del Premi Nadal serà a la sala polivalent de la biblioteca avui a les 19 hores.

Care Santos

Darreres Notícies

L’escriptora Care Santos serà aquest vespre a Lloret per comentar, amb el Club de Lectura, la seva novel·la Mitja vida, guanyadora de l’últim Premi Nadal. Arriba a Lloret com a una de les escriptores més votades l’any passat pels lectors de la biblioteca.

L’obra narra el retrobament de cinc dones després de tres dècades d’haver-se separat, en una nit que les va marcar a totes. L’autora ressalta que en aquest retrobament hi haurà molts secrets sobre la taula. Mitja vida és una història, sobretot, de retrobament i de perdó.

Una de les mostres de la importància que Care Santos dóna als detalls en les seves novel·les és que fins i tot va cuinar els plats que a l’obra prepara una cuinera professional.

Nascuda a Mataró l’any 1970, Care Santos va formar-se en dret i filologia hispànica per dedicar-se després al periodisme. Ha treballat al Diari de Barcelona, a l’ABC i a El Mundo, i va començar a publicar narrativa el 1995, amb el llibre de relats Cuentos cítricos.

Però on Care Santos ha destacat més és en la novel·la, escrivint tant en català com en castellà i traduint-se ella mateixa les seves obres. Destaquen, entre altres, Habitacions tancades, que RTVE va convertir en una sèrie de dos capítols, i Desig de xocolata, premiada el 2014 amb el Ramon Llull.

Guanyar el Premi Nadal reconeix que ha estat una fita molt important, pel reconeixement que suposa el guardó, però, sobretot, per les expectatives que tenen ara els lectors per a la seva propera novel·la. Care Santos espera no decebre’ls.

L’escriptora ha explicat que ja té en ment quina serà la seva propera obra, tot i que haurem d’esperar a finals de l’any que ve per tenir-la a les mans. De moment, el Club de Lectura la rebrà avui a Lloret. Serà a les set de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist