21.2 C
Lloret de Mar

Carles Sans arriba ‘Per fi sol!’ al Teatre de Lloret

L'espectacle, en què l'artista fa públiques divertides anècdotes dels 40 anys de trajectòria amb el Tricicle, es podrà veure demà divendres, a les 20 hores.

Carles Sans (El Periódico)
Carles Sans (El Periódico)

Darreres Notícies

Un dels plats forts d’aquesta festa major és Per fi sol! El monòleg de Carles Sans, del Tricicle, arriba aquest divendres al Teatre de Lloret.

Un espectacle amb què farà riure a tots aquells que vulguin saber més d’una companyia que forma part de la memòria emocional del nostre país. 

Ara que el Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita per parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps.

“Podia fer un espectacle semblant a Tricicle, cosa que em semblaria un error perquè és inimitable, o fer un espectacle en què puc parlar”

Carles Sans

Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer els seus socis de formar una companyia es va interessar primer en les seves xicotes o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

“Esclato a explicar històries divertidíssimes amb les quals el públic s’ho passa molt bé perquè totes són reals i algunes verdaderament inversemblants”

Carles Sans

Aquest és l’espectacle que tots els seguidors del Tricicle voldran veure perquè compta amb els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. De fet, per l’exposició que ha fet al Palau Robert de Barcelona sobre la seva trajectòria hi han passat 50.000 persones.

“El balanç no pot ser millor, perquè ens ha anat sempre bé i és molt difícil que a una companyia durant 40 anys li vagi sempre bé”

Carles Sans

Demà serà la primera vegada que Carles Sans actuarà al Teatre de Lloret. Serà a partir de les vuit del vespre. Queden les últimes entrades a la venda per 18 euros

spot_img

El + Vist