19.8 C
Blanes
Carlos Bardem amb la seva novel·la (La Voz del Sur)

Carlos Bardem, el gran convidat de Lloret Negre, aquest dissabte

El reconegut actor, guionista i escriptor presentarà la seva novel·la 'El asesino inconformista'. Al festival, que durarà tres dies, hi participaran més de 70 escriptors.

Carlos Bardem amb la seva novel·la (La Voz del Sur)

Darreres Notícies

Carlos Bardem és el gran convidat d’aquesta edició de Lloret Negre, que arriba amb més força que mai i presenta tres jornades farcides d’activitats. A més a més, tindrà lloc entre dues seus: la Biblioteca municipal i el restaurant Àtics.

El reconegut actor, guionista i escriptor presentarà la seva novel·la El asesino inconformista. Serà dissabte a la tarda, a un quart de set, a l’Àtics. Angelique Pfitzner, ànima del festival, destaca la seva presència i també la de Miguel Ángel Aguilar i Tura Soler, entre molts altres.

“Destacaria sobretot la presència de figures destacades, com Carlos Bardem, que és actor, guionista i productor, o Miguel Ángel Aguilar, fiscal de delictes d’odi de Catalunya”

Angelique Pfitzner
circo de las estrellas

El festival comptarà amb la participació de més de 70 escriptors d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol, que faran activitats molt variades, com conferències, tertúlies,  la lectura d’un manifest o la signatura de llibres. A més a més, com a novetat d’aquesta edició, s’han preparat tallers d’escriptura gratuïts.

“Per exemple, Luis Estragues, mosso d’esquadra de la part criminalística, bolcarà tots els seus coneixements com a escriptor però també tota la seva experiència com a criminòleg”

Angelique Pfitzner

Els tallers d’escriptura es faran divendres a la tarda al restaurant Àtics.   

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist