15.6 C
Blanes
Carme Elias

Carme Elias serà aquest dissabte al teatre de Lloret per oferir ‘El Galope!’

El monòleg se centra en Diana Vreeland, que va canviar el concepte de les revistes de moda. Es representarà a les nou de la nit.

Carme Elias

Darreres Notícies

Diana Vreeland va canviar el concepte de les revistes de moda. Inevitablement, això va afavorir a canviar la imatge i el paper de la dona a la societat. Gràcies a ella les revistes van deixar d’oferir només una sèrie de consells i receptes per a mestresses de casa per apostar per un model de dona independent, convidar al progrés i premiar l’autoacceptació.

La seva vida s’explica aquest dissabte al teatre de Lloret, a través del monòleg Al Galope! Vreeland no s’havia dedicat mai al món de la moda, però un dia la van veure ballant i li van proposar que entrés a treballar a la revista Harper’s Bazaar. L’actriu Carme Elias encarna Diana Vreeland, de qui destaca que, sense saber-ho, va ser una gran activista del feminisme.

circo de las estrellas

El text és el retrat de Vreeland en un punt d’inflexió de la seva vida: l’acaben de fer fora de la revista Vogue. Carme Elias assegura que és un personatge excepcional, que l’apassiona i l’emociona, sobretot per la seva fortalesa i ganes de reinventar-se.

Al Galope! es va estrenar el setembre del 2014 en català, al Teatre Akadèmia de Barcelona. Ara, però, està de gira per l’Estat espanyol i per això arriba a Lloret en castellà.

Es representa aquest dissabte, a les nou de la nit, al teatre municipal. Les entrades es poden comprar al Museu del Mar, al Puntet, a la pàgina web del teatre per 16 euros, o a taquilla per 18.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist